Дома

 

 

0% камата
VISA БС картичка – 0 % КАМАТА за сечиј вкус

Аплицирај за Visa БС картичка до 100 000 денари
– Одобрување за 5 минути
– Исплата до 12 рати
– Исплата на средства веднаш
Со Visa БС картичка ,решенија за секого ! Сите ја знаат, сите ја користат!!
Бидете и Вие дел од VISA БС клиентите

. ШТО ДОБИВАШ ?! – > 100% КЕШ КРЕДИТ
ПОНИСКА РАТА, ПОВОЛНИ УСЛОВИ, ПОВЕЌЕ ПАРИ

. ШТО ДОБИВАШ ?! – > РЕФИНАНСИРАШ -> ГИ ЗАТВОРАШ СИТЕ ОБВРСКИ
И ПЛАЌАШ ПО ПОНИСКА РАТА,ИМАШ ПОВЕЌЕ ПАРИ И ПОВОЛНИ УСЛОВИ

On-line апликација

АПЛИЦИРАЈ БРЗО, ЕДНОСТАВНО И СИГУРНО ЗА VISA БС КАРТИЧКА И БРЗ КРЕДИТ

БЕСПЛАТЕН КОНТАКТ БРОЈ 0800 33 777

VISA БС КАРТИЧКА ДО 100.000,00 ДЕНАРИ

БРЗ КРЕДИТ ДО 12 МЕСЕЦИ СО 0% ФИКСНА КАМАТНА СТАПКА

Консолидирајте ги сите Ваши отворени обврски во едно, и плаќајте една рата на едно место, само со нашиот кредит за рефинансирање по најповолни услови! Аплицирајте и уверете се 👍

✅ VISA БС КАРТИЧКА со 0% камата✅ 💯 % целосно он лајн! ✅Износ до 100 000 денари ✅0% камата ✅НАЈНИСКА рата ✅БЕЗ скриени трошоци ✅НАЈПОВОЛНИ услови ✅Исплата ВЕДНАШ!

On-line апликација

АПЛИЦИРАЈ БРЗО, ЕДНОСТАВНО И СИГУРНО ЗА БРЗИ КРЕДИТИ

БЕСПЛАТЕН КОНТАКТ БРОЈ 0800 33 777

БРЗ КРЕДИТ СО VISA БС КАРТИЧКА ДО 100.000,00 ДЕНАРИ

БРЗ КРЕДИТ ДО 12 МЕСЕЦИ СО 0% ФИКСНА КАМАТНА СТАПКА

Почитувани клиенти
Добродојдовте на веб страната на ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС.
ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС ја создаде оваа веб страна со единствена цел – приближување на нашите производи и услуги до Вас почитувани клиенти.

На веб страната ќе можете да добиете детални информации за нашите кредитни производи, условите под кои се одобруваат кредити и други информации поврзани со работењето на ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС.

 

Исполнувањето на Вашите желби и потреби претставува наш предизвик !

ФИНАНСИСКИ РЕШЕНИЈА ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Калкулатор на потрошувачки кредити

Пресметајте ја вашата рата!

Ве известуваме дека пресметаните износи се од информативен карактер. За подетални информации и пресметки за поединечен случај Ве молиме да се обратите во најблиската експозитура на ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС.

Loan Type:
Amount of Loan:ден
Repayment Period in Years:
Weekly Payment:ден
Fortnightly Payment:ден
Monthly Payment:ден
Total Repayment Amount:ден
Total Interest Payable:ден
ФИНАНСИСКИ РЕШЕНИЈА ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

5%

Месечна отплата 5% од главница + камата

Револвинг лимит
ние обезбедуваме
најповолни каматни стапки

НБРМ Курсна листа

ДржаваКуповенПродажен
EURЕМУ61.1961.80
USDС А Д57.4258.00
GBPВ.Британија71.6472.36
CHFШвајцарија62.9263.55
SEKШведска5.295.35
NOKНорвешка5.265.32
JPYЈапонија0.370.38
DKKДанска8.208.28
CADКанада41.7842.20
AUDАвстралија37.2237.59

Наши услуги

Ние ќе го прилагодиме кредитот врз основа на износот на готовина што ви треба вашата компанија, како и на месечната отплата што ја сакате.

Кредити за правни лица
 • РАМКОВЕН ЛИМИТ
 • РЕВОЛВИНГ ЛИМИТ
 • КРЕДИТ ЗА ОБРТНИ СРЕДСТВА
 • ДОЛГОРОЧЕН КОНКРЕТЕН КРЕДИТ
Кредити за физички лица
 • КЕШ КРЕДИТ
 • ВИЗА КРЕДИТ
 • КРЕДИТ ЗА РЕФИНАНСИРАЊЕ НА СОМНИТЕЛНИ И СПОРНИ ПЛАСМАНИ
 • БРЗ КРЕДИТ
 • РЕВОЛВИНГ КРЕДИТ
 • КРЕДИТ СО ЗАЛОГ ЗЛАТО
 • КРЕДИТ ЗА СТУДЕНТИ
 • КРЕДИТ ЗА ПЕНЗИОНЕРИ

0% камата


https://brzkredit.fkcbs.com.mk/

VISA БС Картичка - > > 0 % камата за секој од Вас! VISA БС кредит до 600 000 мкд до 84 месеци - КЕШ или РЕФИНАНСИРАЈ СЕ ВО ЕДНО НА ЕДНО МЕСТО !! ФАКТОРИНГ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА КРЕДИТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА -- >> Рамковен кредит, Конкретен кредит за обртни средства, Долгорочен конкретен кредит, Револвинг лимит по НАЈповолни услови!