Деловна мрежа

Филијала Скопје

Раководител : Сања Јовановска

тел/факс : 02/3166-466; 02/3131-190; моб: 070/312-414;

e-mail : sanja.jovanovska@fkcbs.com.mk

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Ул. Даме Груев блок 1, 1000 Скопје

 

 

Жиро сметки:
– Комерцијална банка АД Скопје 300000001351925
– Халк банка АД Скопје 270042358270190
– Силк Роуд банка 280100108344114

Филијала Плаза Скопје

( во комплексот на ТЦЦ Гранд Плаза хотел Скопје)
Контакт тел:
02/ 3166 – 466 ( локал 141, локал 142, локал 143, локал 144)
02/ 3131 – 190
,
Бесплатен контакт број 0800 33 777
072/ 919 – 891 (viber)

e – mail: tanja.zakovska@fkcbs.com.mk
jovana.andonova@fkcbs.com.mk

www.fkcbs.com.mk,
www.brzkredit.fkcbs.com.mk

Работно време :
Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Ул. Бул.Октомвриска Револуција 2, Скопје

 

Жиро сметки:
– Комерцијална банка АД Скопје 300000001351925
– Халк банка АД Скопје 270042358270190
– Силк Роуд банка 280100108344114

Филијала Ѓорче Петров

Контакт тел:
02/ 3166 – 466 локал 144, локал 145,
02/ 3131 – 190,
бесплатен контакт број 0800 33 777
075/324-154 Viber, WhatsApp,

e – mail: katerina.vitanova@fkcbs.com.mk
tomo.donev@fkcbs.com.mk
aleksandra.zdravkovska@fkcbs.com.mk

www.fkcbs.com.mk,
www.brzkredit.fkcbs.com.mk

Работно време :
Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Ул.Ѓорче Петров бр.71 Лам. б.локал 16 Скопје

Жиро сметки:
– Комерцијална банка АД Скопје 300000001351925
– Халк банка АД Скопје 270042358270190
– Силк Роуд банка 280100108344114

Филијала Ѓорче Петров

Контакт тел:
02/ 3166 – 466 локал 144, локал 145,
02/ 3131 – 190,
бесплатен контакт број 0800 33 777
075/324-154 Viber, WhatsApp,

e – mail: katerina.vitanova@fkcbs.com.mk
tomo.donev@fkcbs.com.mk
aleksandra.zdravkovska@fkcbs.com.mk

www.fkcbs.com.mk,
www.brzkredit.fkcbs.com.mk

Работно време :
Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Ул.Ѓорче Петров бр.71 Лам. б.локал 16 Скопје

Жиро сметки:
– Комерцијална банка АД Скопје 300000001351925
– Халк банка АД Скопје 270042358270190
– Силк Роуд банка 280100108344114

Филијала Аеродром

Контакт тел:
02/ 3166 – 466 локал 148, локал 149, локал 150,локал 151

Филијала Аеродрoм Скопје

02/ 3131 – 190,
бесплатен контакт број 0800 33 777

e – mail: pasha.karikj@fkcbs.com.mk
hristina.antevska@fkcbs.com.mk
desica.anteska@fkcbs.com.mk
slavcho.georgievski@fkcbs.com.mk

www.fkcbs.com.mk,
www.brzkredit.fkcbs.com.mk

Работно време :
Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Бул.Јане Сандански бр.113 б Скопје – Аеродром

Филијала Куманово

 

Раководител : Александар Величковски

Тел/Факс: 031/437-601; 070/ 312 – 538
бесплатен контакт број 0800 33 777 локал 121
моб: 072/ 919-891(viber)

e-mail: aleksandar.velichkovski@fkcbs.com.mk

Работно време:

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Ул. Ленинова бр.2, 1300 Куманово

 

Жиро сметка:
– Комерцијална банка АД Скопје 300090000072442
– Силк Роуд банка 280100108342077
– Халк Банка 270042358270578

Филијала Охрид

Филијала БС - Охрид

Раководител : Игор Целески
тел/факс : 046/231-010; 070/312-578
бесплатен контакт број 0800 33 777
локал 124

e-mail: igor.celeski@fkcbs.com.mk

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Адреса: Ул. Партизанска бр.7, 6000 Охрид ( наспроти хотел Палас)

Жиро сметки:
– Комерцијална Банка АД Скопје 300010000024043
– Халк банка 270042358270287
– Силк Роуд банка 280100108341980

Филијала Струмица

Раководител : Taња Хаџи Јанкова

тел: 034/331-082 факс: 034/349-730 ; моб: 070/312-576
бесплатен контакт број 0800 33 777 локал 123

e-mail: tanja.hadzijankova@fkcbs.com.mk

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Ул. Благој Мучето, бр 12, 2400 Струмица

Жиро сметки:
– Комерцијална банка АД Скопје 300030000036458
– Халк банка АД Скопје 270042358270384
– Силк Роуд банка 280100108341495

Филијала Кочани

Раководител : Весна Момчилова Атанасова

тел: 033/271-142 факс: 033/277-556 моб: 070/312-435
бесплатен контакт број 0800 33 777 локал 122

e-mail: vesna.momchilova@fkcbs.com.mk

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Ул. Трговски Центар, блок б, 2300 Кочани

Жиро сметки:
– Kомерцијална банка АД Скопје 300050000031025
– Халк Банка АД Скопје 270042358270481
– Силк Роуд банка 280100108341398

Филијала Тетово

Филијала Тетово

Раководител: Теодора Тодороска

Ул. Борис Кидрич 1/1-8 Тетово
Контакт тел: 044/ 339 – 369
02/ 3166 – 466 локал 127, локал 128
моб: 075/324-174
072/ 919 – 891 (viber)
e – mail: teodora.todoroska@fkcbs.com.mk
hristina.mihajlovska@fkcbs.com.mk

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Жиро сметки:
– Комерцијална банка АД Скопје 300000004509954
– Халк банка 270042358270772
– Силк Роуд банка 280100108343047

Филијала Кавадарци

Контакт тел:

043/ 444 – 601,
02/ 3166 – 466 локал 129, локал 130
02/ 3131 – 190 ,
бесплатен контакт број 0800 33 777
072/ 919 – 891 (viber)
075/324-173 (viber)

e – mail: angela.pecova@fkcbs.com.mk
marija.altandjieva@fkcbs.com.mk
kristina.ristovski@fkcbs.com.mk

www.fkcbs.com.mk,www.brzkredit.fkcbs.com.mk

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Ул. Илинденска бр.19 Кавадарци

 

Жиро сметки:

– Халк банка 270-0423582706-75
– Силк Роуд банка 280-1001083432-41

Филијала Гостивар

Раководител: Ангелина Павловска

Контакт тел:
042/ 323 – 335,
02/ 3166 – 466 локал 136, локал 137, локал 138
02/ 3131 – 190,
бесплатен контакт број 0800 33 777
072/ 919 – 891 (viber)
075/394-029(viber)

e – mail: angelina.pavlovska@fkcbs.com.mk
ana.petrevska@fkcbs.com.mk
lidija.grueska@fkcbs.com.mk

www.fkcbs.com.mk,
www.brzkredit.fkcbs.com.mk

Работно време :
Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Ул. Панче Попоски 18, бр.зграда1, влез 3, кат приземје

Жиро сметки:
– Халк банка 270-0423582708-69
– Силк Роуд банка 280-1001083439-20

VISA БС КАРТИЧКА ДОСТАПНА ЗА СЕКОГО ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

АПЛИЦИРАЈ БРЗО И ЕДНОСТАВНО ПРЕКУ СЛЕДНИОВ ЛИНК
https://brzkredit.fkcbs.com.mk/

  • Кредити за население ( брзи кредити, потрошувачки кредити, хипотекарни кредити)
  • кредити за правни лица
  • Факторинг
  • Гаранции

0% камата


https://brzkredit.fkcbs.com.mk/

VISA БС Картичка - > > 0 % камата за секој од Вас! VISA БС кредит до 600 000 мкд до 84 месеци - КЕШ или РЕФИНАНСИРАЈ СЕ ВО ЕДНО НА ЕДНО МЕСТО !! ФАКТОРИНГ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА КРЕДИТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА -- >> Рамковен кредит, Конкретен кредит за обртни средства, Долгорочен конкретен кредит, Револвинг лимит по НАЈповолни услови!