Контакт

Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје

Контакт

Финансиско друштво Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје

Ж-ски:

  • Халк банка 270042358270190 ;
  • Комерцијална банка 300000001351925
  • Силкроуд банка 280100108344114
Адреса

Ул. Даме Груев, блок 1

1000 Скопје

Работно време

Пон-Пет : 08 – 16:00 часот

Контакт

тел/факс :
02-3166-466 (локал 116, локал 117, локал 118)
02-3131-190;
моб: 070/312-414;
075/383-028,
075/399-138,

е – маил:
info@fkcbs.com.mk
brzkredit@fkcbs.com.mk

Социјални мрежи

Прати порака

0% камата


https://brzkredit.fkcbs.com.mk/

VISA БС Картичка - > > 0 % камата за секој од Вас! VISA БС кредит до 600 000 мкд до 84 месеци - КЕШ или РЕФИНАНСИРАЈ СЕ ВО ЕДНО НА ЕДНО МЕСТО !! ФАКТОРИНГ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА КРЕДИТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА -- >> Рамковен кредит, Конкретен кредит за обртни средства, Долгорочен конкретен кредит, Револвинг лимит по НАЈповолни услови!