Кредитен калкулатор

Калкулатор на кредити

Пресметајте ја вашата рата!

Ве известуваме дека пресметаните износи се од информативен карактер. За подетални информации и пресметки за поединечен случај Ве молиме да се обратите во најблиската експозитура на ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС.

Тип на кредит:
Износ на кредит:ден
Отплата во години:
Месечна рата:ден
Вкупно за враќање:ден

Добрите навики се вистинско решение кои се стекнуваат од мали нозе!
За добра цел и можност за секој !