Менаџмент

Управител

Даниел Додевски

Контакт телефони : +389 2 3115 084 ; +389 2 3166 466 ;

моб: 070 / 407 – 362 ; 071 / 325 – 235 ;

e – mail : [email protected]

ул. Даме Груев блок 1, Скопје – Центар

Раководители

Филијала Скопје

Раководител : Сања Јовановска

тел/факс : 02/3166-466; 02/3131-190; моб: 070/312-414

e-mail : [email protected]

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Сабота : 08:00 – 13:00 часот

Ул. Даме Груев блок 1, 1000 Скопје

Филијала Куманово

 

Раководител : Александар Величковски

Тел/Факс: 031/437-601; 070/312-538;

e-mail: [email protected]

Работно време:

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Сабота : 08:00 – 13:00 часот

Ул. Ленинова бр.2, 1300 Куманово

Филијала Охрид

 

Раководител : Игор Целески
тел/факс : 046/231-010; 070/312-578

e-mail: [email protected]

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Сабота : 08:00 – 13:00 часот

Ул. Партизанска бр.8 б, 6000 Охрид

Филијала Струмица

Раководител : Taња Хаџи Јанкова

тел: 034/331-082; факс: 034/349-730; 070/312-576;

e-mail: [email protected]

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Сабота : 08:00 – 13:00 часот

Ул. Благој Мучето, бр 12, 2400 Струмица

Филијала Кочани

Раководител : Весна Момчилова Атанасова

тел: 033/271-142; факс: 033/277-556; моб: 070/312-435;

e-mail: [email protected]

Работно време :

Пон-Пет : 08:00 – 16:00 часот

Сабота : 08:00 – 13:00 часот

Ул. Трговски Центар, блок б, 2300 Кочани

Раководител на корпоративно кредитирање

Марјан Стефановски

контакт моб: 070/406-491; тел: 02/3166-466; 02/3131-190;

e-mail: [email protected]

Ул. Даме Груев блок 1, 1000 Скопје

 

 

Добрите навики се вистинско решение кои се стекнуваат од мали нозе!
За добра цел и можност за секој !