Кариера

Повеќе информации

ФД Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје нуди можност за сите кадри од областа на економијата за запознавање на работењето во финансиската област и за усовршување на знаењето.

Затоа доколку сте заинтересирани за студентска пракса, Ве молиме да испратите кратка биографија (CV) и пропратно писмо, со назнака ‘за пракса’. но доколку сте заинтересирани за вработување, испратете кратка биографија (CV) и пропратно писмо на info@fkcbs.com.mk, со назнака ‘Апликација за службеник за кредити’

Во моментов имаме 10 отворени огласи за вработување.

Напомена: Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата апликација за пракса/работа, согласни сте Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на избор на кадри.

Финансиско друштво Финансики кредитен центар БС Скопје гарантира дека освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниту една друга цел.

0% камата


https://brzkredit.fkcbs.com.mk/

VISA БС Картичка - > > 0 % камата за секој од Вас! VISA БС кредит до 600 000 мкд до 84 месеци - КЕШ или РЕФИНАНСИРАЈ СЕ ВО ЕДНО НА ЕДНО МЕСТО !! ФАКТОРИНГ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА КРЕДИТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА -- >> Рамковен кредит, Конкретен кредит за обртни средства, Долгорочен конкретен кредит, Револвинг лимит по НАЈповолни услови!