Известување

Известување

Финансиско Друштво Финансиски Кредитен Центар БС ДОО Скопје, ги известува своите клиенти, дека поради ковид 19 донесената Одлука од страна на Владата на Република Северна Македонија за воведување на мерки и активности за здравствена превенција, филијалите заклучно со 30.04.2020 година ќе работат со следното работно време:

  • Понеделник-петок: 08 – 15 часот
  • Сабота: Неработна

Со почит,

ФД Финансиски Кредитен Центар БС ДОО Скопје

0% камата


https://brzkredit.fkcbs.com.mk/

VISA БС Картичка - > > 0 % камата за секој од Вас! VISA БС кредит до 600 000 мкд до 84 месеци - КЕШ или РЕФИНАНСИРАЈ СЕ ВО ЕДНО НА ЕДНО МЕСТО !! ФАКТОРИНГ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА КРЕДИТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА -- >> Рамковен кредит, Конкретен кредит за обртни средства, Долгорочен конкретен кредит, Револвинг лимит по НАЈповолни услови!