Новогодишна понуда

💥НОВОГОДИШНА ПОНУДА која не се пропушта💥

За ПРЕДВРЕМЕНА ОТПЛАТА на кредит, Ви нудиме намалување на ТРОШОЦИ, ПРОВИЗИИ и КАМАТИ до 𝟒𝟎%.
Довербата на клиентите БС ја наградува со намалување на провизиите и каматите до – 40%.
ВАШАТА ДОВЕРБА ПРЕД СЕ!!!
ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ШАНСАТА !!!
СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!!!
Ве очекуваме
Со почит,
ФД Финансиски кредитен центар БС

0% камата


https://brzkredit.fkcbs.com.mk/

VISA БС Картичка - > > 0 % камата за секој од Вас! VISA БС кредит до 600 000 мкд до 84 месеци - КЕШ или РЕФИНАНСИРАЈ СЕ ВО ЕДНО НА ЕДНО МЕСТО !! ФАКТОРИНГ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА КРЕДИТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА -- >> Рамковен кредит, Конкретен кредит за обртни средства, Долгорочен конкретен кредит, Револвинг лимит по НАЈповолни услови!