All Posts

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Финансиско Друштво Финансиски Кредитен Центар БС ДОО Скопје, ги известува своите клиенти дека поради донесената Одлука од страна на Владата на Република Северна Македонија за воведување на мерки и активности за здравствена превенција, Филијалите заклучно со 25.03.2020 година ќе работат со следното работно време:

-Понеделник-петок : 08 – 16 часот

-Сабота: Неработна

Со почит,

ФД Финансиски Кредитен Центар БС ДОО Скопје

ИЗВЕСТУВАЊЕ ПО ОДЛУКА ЗА ТАРИФНИК ЗА РАБОТЕЊЕТО НА ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС ДОО СКОПЈЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ПО ОДЛУКА ЗА ТАРИФНИК ЗА РАБОТЕЊЕТО НА ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС ДОО СКОПЈЕ *Надоместоците кои не влегуваат во пресметка на СВТ вклучително и надоместоците за ненавремено извршување на обврските по основ потрочувачки…

More Info

Интервју со управител Даниел Додевски

Додевски: Особено внимание посветуваме на задоволството на нашите клиенти Групација на небанкарски финансиски друштва Даниел Додевски, управител на Финансиски кредитен центар БС Економија и бизнис | печатено издание | април 2023г. Како ја оценувате тековната состојба во вашиот сектор? Каде е во тие рамки вашата…

More Info

Сметководител

ФД Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје е небанкарска финансиска институција со активности: одобрување кредити, факторинг, гаранции, кредитни картички. Со цел унапредување и развој на компанијата имаме потреба од проширување на нашиот тим од млади луѓе за работа со клиенти поврзано со работата на ФД.…

More Info

Специјалист за кредитирање 2 – за филијала Струмица

Специјалист за кредитирање 2 – за филијала Струмица ФД Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје е небанкарска финансиска институција со активности: одобрување кредити, факторинг, гаранции, кредитни картички. Со цел унапредување и развој на компанијата имаме потреба од проширување на нашиот тим од млади луѓе за…

More Info

Кредитни референти 3 за филијала во Скопје

Кредитни референти 3 за филијала во Скопје ФД Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје е небанкарска финансиска институција со активности: одобрување кредити, факторинг, гаранции, кредитни картички. Со цел унапредување и развој на компанијата имаме потреба од проширување на нашиот тим од млади луѓе за работа…

More Info

Оглас за вработување на 20 економисти и 10 правници

Оглас за вработување на 20 економисти и 10 правници ФД Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје е небанкарска финансиска институција со активности: одобрување кредити, факторинг, гаранции, кредитни картички. Со цел унапредување и развој на компанијата имаме потреба од проширување на нашиот тим од млади луѓе…

More Info

Оглас за работа – позиција КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТ

Компанија:ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС ДОО Скопје Работно место: КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТ Реон: Тетово Отворен од:02-07-2020 Отворен до:12-07-2020 Плата: по договор Број на работни места: 2 Вид на вработување: Определено   ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ – Минимум средно образование – Познавање на англиски јазик (пишан и говорен) _…

More Info

Известување и јавна понуда

Почитувани клиенти, JАВНА ПОНУДА за промена на договорните услови за кредитни производи поради корона-кризата Врз основа Уредбата со законска сила за примена на Законот за финансиските друштва за време на вонредна состојба (Службен весник на РСМ бр.90 од 04.04.2020 година), со цел ублажување на последиците…

More Info

Известување и јавна понуда

Почитувани клиенти, JАВНА ПОНУДА за промена на договорните услови за кредитни производи поради корона-кризата Врз основа Уредбата со законска сила за примена на Законот за финансиските друштва за време на вонредна состојба (Службен весник на РСМ бр.90 од 04.04.2020 година), со цел ублажување на последиците…

More Info

Известување

Известување Финансиско Друштво Финансиски Кредитен Центар БС ДОО Скопје, ги известува своите клиенти, дека поради ковид 19 донесената Одлука од страна на Владата на Република Северна Македонија за воведување на мерки и активности за здравствена превенција, филијалите заклучно со 30.04.2020 година ќе работат со следното…

More Info

0% камата


https://brzkredit.fkcbs.com.mk/

VISA БС Картичка - > > 0 % камата за секој од Вас! VISA БС кредит до 600 000 мкд до 84 месеци - КЕШ или РЕФИНАНСИРАЈ СЕ ВО ЕДНО НА ЕДНО МЕСТО !! ФАКТОРИНГ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА КРЕДИТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА -- >> Рамковен кредит, Конкретен кредит за обртни средства, Долгорочен конкретен кредит, Револвинг лимит по НАЈповолни услови!