Оглас за вработување на 20 економисти и 10 правници

Оглас за вработување на 20 економисти и 10 правници

ФД Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје е небанкарска финансиска институција со активности: одобрување кредити, факторинг, гаранции, кредитни картички.

Со цел унапредување и развој на компанијата имаме потреба од проширување на нашиот тим од млади луѓе за работа со клиенти поврзано со работата на ФД.

Доколку ги исполнувате потребните квалификации и имате желба да бидете дел од нашиот тим на млади, креативни и амбициозни вработени, ја очекуваме Вашата апликација.

Ние нудиме:

– Договор за работа,

– Обука во компанијата,

– Можност за продолжување на договорот за работа,

– Пријатна работна средина.

Вашата професионална биографија и мотивациско писмо испратете ги на info@fkcbs.com.mk најдоцна до 24.07.2021 година, со назнака на огласот за кој аплицирате.

Сите апликации ќе бидат третирани со строга доверливост. Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Согласно Законот за заштита на лични податоци, Ве молиме во Вашата порака наведете дали сте согласни Вашите податоци доколку бидете селектирани се обработат со цел за идни вработувања во ФД.

Што очекуваме:

– Натпреварувачки дух

– Тимски играч

– Отвореност и подготвеност за учење

– Отворена комуникација

– Аналитички вештини

– Иновативност

ФД Финансиски кредитен центар БС има потреба од 20 Економисти и 10 правници на цела територија на Р.Македонија

0% камата


https://brzkredit.fkcbs.com.mk/