Оглас за работа – позиција КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТ

Компанија:ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС ДОО Скопје
Работно место: КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТ
Реон: Тетово

Отворен од:
02-07-2020
 ФД Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје
Секогаш кога е најпотребно, тука сме за Вас ? , —-:> ФД Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје

Отворен до:12-07-2020

Плата: по договор
Број на работни места: 2
Вид на вработување: Определено

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

– Минимум средно образование

– Познавање на англиски јазик (пишан и говорен)

_ Познавање на албански јазик (пишан и говорен)

– Владеење на MS Office пакет

– Одлични организациски и комуникациски вештини;

– Желба за непосредна работа со клиенти;

– Прецизност, точност и аналитички пристап во работењето;

– Афинитети за тимска работа и работа под притисок;

Детали за огласот:ФД Финансиски кредитен центар БС ДОО Скопје е небанкарска финансиска институција

со активности: одобрување кредити, факторинг, гаранции, кредитни картички.

Со цел унапредување и развој на компанијата имаме потреба од проширување на нашиот тим од млади луѓе за работа со клиенти поврзано со работата на ФД.

Доколку ги исполнувате потребните квалификации и имате желба да бидете дел од нашиот тим на млади, креативни и амбициозни вработени, ја очекуваме Вашата апликација.

Ние нудиме:

– Договор за работа,

– Обука во компанијата,

– Можност за продолжување на договорот за работа,

– Пријатна работна средина.

Вашата професионална биографија и мотивациско писмо испратете ги на info@fkcbs.com.mk

најдоцна до 15.07.2020 година, со назнака на огласот за кој аплицирате.

Сите апликации ќе бидат третирани со строга доверливост. Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Согласно Законот за заштита на лични податоци, Ве молиме во Вашата порака наведете дали сте согласни Вашите податоци доколку бидете селектирани се обработат со цел за идни вработувања во ФД.

Што очекуваме:

– Натпреварувачки дух

– Отвореност и подготвеност за учење– Тимски играч

– Отворена комуникација

– Аналитички вештини

– Иновативност

Веб страна: www.fkcbs.com.mk
Контакт телефон: 02/3166 – 466, 02/3131-190; 0800 33 777,
Контакт емаил: info@fkcbs.com.mk

0% камата


https://brzkredit.fkcbs.com.mk/

VISA БС Картичка - > > 0 % камата за секој од Вас! VISA БС кредит до 600 000 мкд до 84 месеци - КЕШ или РЕФИНАНСИРАЈ СЕ ВО ЕДНО НА ЕДНО МЕСТО !! ФАКТОРИНГ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА КРЕДИТИ ЗА ПРАВНИ ЛИЦА -- >> Рамковен кредит, Конкретен кредит за обртни средства, Долгорочен конкретен кредит, Револвинг лимит по НАЈповолни услови!