Monthly Archives: јули 2020

Оглас за работа – позиција КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТ

Компанија:ФД ФИНАНСИСКИ КРЕДИТЕН ЦЕНТАР БС ДОО Скопје Работно место: КРЕДИТЕН РЕФЕРЕНТ Реон: Тетово Отворен од:02-07-2020 Отворен до:12-07-2020 Плата: по договор Број на работни места: 2 Вид на вработување: Определено   ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ – Минимум средно образование – Познавање на англиски јазик (пишан и говорен) _…

More Info